cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Οι καθηγητές κ. Κ. Παττίχης και κ. Α. Πιτσιλλίδης στους κορυφαίους επιστήμονες του 2021 στην Επιστήμη των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής (Computer Science and Electronics) σύμφωνα με το Guide2Research

guide2researchPattichisΣτην κατάταξη με τους κορυφαίους επιστήμονες του 2020 στην Επιστήμη των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής (Computer Science and Electronics) που δημοσίευσε το Guide2Research συμμετέχουν οι Καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής Κωνσταντίνος Παττίχης και Ανδρέας Πιτσιλλίδης.

Για την έκδοση της κατάταξης μελετήθηκαν περισσότερα από 6.000 προφίλ επιστημόνων από όλο τον κόσμο, συνυπολογίζοντας αρκετούς παράγοντες και μετρήσεις σχετικά με το επιστημονικό τους έργο.

Τα κριτήρια για την κατάταξη των επιστημόνων αφορούσαν το δείκτη επιστημονικής ποιότητας (h-index from Google Scholar), ο οποίος έπρεπε να είναι ίσος ή μεγαλύτερος από 40 για να συμπεριληφθούν στην αξιολόγηση, τις παραπομπές, τις βιβλιογραφικές αναφορές και τον αριθμό εγγραφών στο DBLP όπως επίσης και τις διακρίσεις τους που έχουν συγκεντρωθεί έως τις 10 Μαΐου 2021.

Η αξιολόγηση στοχεύει στην προώθηση των κορυφαίων επιστημόνων στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στην προβολή της συνεισφοράς τους στον τομέα της επιστήμης.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάταξη των επιστημόνων του Πανεπιστημίου Κύπρου και της χώρας μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://www.guide2research.com/scientists/CY

http://guide2research.com/u/constantinos-s-patti

http://www.guide2research.com/u/andreas-pitsillides